0 Shares 247 Views

Les sessions de ball sota el Cobert finalitzen la temporada amb gran èxit de participació

1 d'octubre de 2021
247 Views
Per: AjSFB

 

Una seixantena de persones han assistit a cadascuna de les sessions.

Aquest dimarts han finalitzat les sessions setmanals de balls per a la gent gran sota el Cobert de la Màquina de Batre amb gran èxit de participació, tant de balladors com de públic. En total, més d’un centenar de persones han pres part en alguna de les sessions.

Cada dimarts al vespre, des del passat mes de juny, la gent gran del municipi ha pogut de gaudir de música i sessions de ball dirigides pel ballarí Albert Mota.

Aquesta nova proposta al municipi va sorgir per la voluntat d’oferir a la gent gran una oferta d’oci segura, i a l’aire lliure, que els permetés sortir de casa i fomentés les relacions socials.

Els participants han practicat setmana rere setmana balls llatins de tota la vida, en la modalitat sincro latino i aquest dimarts, darrer dia de les sessions, han fet una exhibició al públic assistent.

Els balls s’han pogut celebrar a l’aire lliure durant els mesos d’estiu. Fruit de la bona acollida que han rebut aquestes sessions, des del consistori ja s’està treballant en noves propostes per aquesta tardor i hivern per tal que la gent gran compti amb noves activitats engrescadores.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
69 views
69 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com