0 Shares 364 Views

Les obres dels vestidors del pavelló finalitzaran aquest mes de novembre

18 de novembre de 2021
364 Views
Per: AjSFB

Les obres de reforma de l’interior dels vestuaris del pavelló municipal d’esports finalitzaran aquest mes de novembre, dins el termini establert amb l’empresa que executa els treballs.

L’empresa que executa els treballs va sol·licitar a l’Ajuntament, el passat mes d’octubre, una pròrroga per tal d’ampliar el termini per a finalitzar les obres ja que havien patit un endarreriment en l’arribada dels materials necessaris per a la seva execució.

Un cop s’ha disposat del material, les obres han avançat a bon ritme i, si no sorgeix cap imprevist, els nous vestidors es podran posar en funcionament a finals d’aquest mes de novembre, respectant els terminis acordats.

Aquestes obres consisteixen en la reforma interior dels vestuaris transformant de manera integral part de la planta baixa del recinte esportiu distribuint de nou les zones i dotant-les de tots els serveis necessaris per a un equipament d’aquest tipus.

Amb la nova distribució es disposarà de 6 vestidors pels esportistes, 2 vestidors per a àrbitres, 1 sala tàctica d’equips, 1 magatzem i 1 sala d’instal·lacions.

Aquestes reformes també inclouen la col·locació de nou paviment, revestiments, noves instal·lacions d’electricitat, d’aigua i de climatització.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com