0 Shares 282 Views

Les invitacions pels actes de la Festa Major d’estiu ja es poden descarregar a partir des del passat divendres 26 de juny.

3 de juliol de 2020
282 Views

Per assistir als diferents actes programats caldrà descarregar prèviament invitacions gratuïtes.

La Festa Major d’estiu de Sant Fruitós de Bages es presenta enguany en un format diferent degut a les mesures especials que es prendran pel què fa a prevenció front la Covid-19. En aquest sentit per assistir a algun dels actes que es desenvolupin de forma presencial s’haurà de descarregar prèviament una invitació gratuïta.

Totes les invitacions estaran disponibles a partir de les 6 de la tarda d’avui divendres 26 de juny a través del següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos?lang=es_ES

Per tal que el major nombre de persones pugui gaudir dels actes de la Festa Major totes les actuacions es realitzaran dues vegades. En aquest sentit es demana a la població només descarregar les invitacions d’aquells espectacles on anirà i no peticioni entrades per a les dues sessions d’un mateix espectacle.

Cada grup familiar o persones de contacte freqüent haurà de demanar les entrades de forma conjunta a través del portal web permetent la descàrrega d’un màxim de 5 invitacions. Un cop feta la petició es rebrà un correu electrònic de confirmació.
En cas que un cop descarregades les invitacions finalment no es pugui assistir a l’espectacle, demanem que es reenviï el correu electrònic rebut a areacultura@santfruitos.cat amb l’assumpte “Anul·lar invitacions” per tal de poder-les posar de nou a disposició d’altres persones.

Recordem que per accedir als espectacles caldrà fer-ho amb mascareta i l’aforament es realitzarà en grups de la mateixa unitat familiar. En aquest sentit es demana accedir al recinte amb antelació i tot el grup alhora.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com