0 Shares 464 Views

L’equip redactor presenta la segona fase del Projecte de reurbanització del carrer del Padró als regidors de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

27 de maig de 2020
464 Views

Els regidors de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages han pogut conèixer de la mà de l’equip redactor, el projecte de reurbanització de la fase 2 del carrer del Padró.

L’equip d’arquitectes de Basterrechea-Tejada, redactors del projecte, juntament amb l’arquitecte municipal, han explicat a través de videoconferència l’estat en què es troba actualment la redacció d’aquest projecte als regidors dels diferents grups municipals del consistori convocats per l’alcalde del municipi.

El projecte contempla la reurbanització del carrer del Padró en el tram comprès entre el carrer de Montserrat i el carrer de Sallent, incloent a la plaça de Lluís Espinal. La previsió és aprovar el projecte de forma inicial en els propers dos mesos.

Prèviament a la trobada els assistents a la reunió ja havien disposat de les dades del projecte per tal de treballar-lo conjuntament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
47 views
47 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com