0 Shares 684 Views

L’Equip de Govern de Sant Fruitós de Bages lamenta la situació generada arran de les declaracions dels partits a l’oposició i denuncia la manca de respecte cap a treballadors municipals i voluntaris.

21 de maig de 2020
684 Views

El Govern de Sant Fruitós de Bages, format per 5 regidors de Gent fent Poble i l’alcalde Joan Carles Batanés, denuncia que les declaracions manifestades a través d’un comunicat conjunt entre els tres partits a la oposició, suposen una manca de respecte cap a l’alcalde del municipi i cap als voluntaris del municipi i treballadors de l’Ajuntament.

En aquest sentit l’equip de govern vol recordar que la figura de l’alcalde és el cap d’un equip de 6 persones que prenen les decisions de forma conjunta i unitària i que no es pot permetre que s’ataqui de forma gratuïta a una sola persona.

Respecte a les declaracions difoses a través de mitjans de comunicació comarcals, el govern vol manifestar la manca de contrast de les notícies emeses on només es va publicar, en un inici, la veu de l’oposició, sense donar veu al grup de govern.

Pel què fa al comunicat en sí, el Govern municipal vol desmentir de forma rotunda algunes de les declaracions difoses ja que suposen informacions en molts casos falses i en d’altres amb manca de context.

Pel què fa a la afirmació sobre que els repartiments es van realitzar obviant tot tipus de criteri sanitari, reunint els treballadors de la brigada al magatzem municipal i amb personal portador de la Covid-19, el Govern vol desmentir rotundament aquestes informacions i demanar respecte per a la ciutadania. En aquest sentit el Govern assegura que aquesta trobada es va realitzar a l’aire lliure, durant el repartiment es van seguir tots els protocols establerts per sanitat i tot el personal que va treballar-hi de forma voluntària, no tenien símptomes de patir la malaltia.

L’Equip de Govern reclama respecte per aquest grup de persones que està gestionant el municipi en un moment tan atípic i complicat com és l’actual i posa de manifest que amb aquestes declaracions la oposició no aconseguirà esquerdar aquest equip que pren les decisions de forma conjunta i consensuada amb una base tècnica i política. En aquest sentit denuncien que no és lícit voler treure rèdit polític en una situació tan complicada com és l’actual, crear alarma social i implicar-hi treballadors municipals ( brigada d’obres i policia local), voluntaris del municipi ( Protecció Civil ) i associacions com el Montpeità, realizant-se el repartiment de la revista a través d’una empresa privada.

El Govern del municipi no vol continuar dedicant esforços en rebatre falses informacions i vol emprar tots els recursos en informar a la ciutadania sobre les diferents iniciatives en què s’està treballant per tal d’ajudar als santfruitosencs i santfruitosenques.

En aquest sentit el Govern vol recordar que des del passat mes de març s’ha actuat en 3 línies bàsiques al municipi per tal de ajudar als veïns i veïnes des de diferents vessants:

– Mesures de protecció (repartiment de mascaretes, pantalles protectores, consells sanitaris,..)
– Mesures per vetllar per l’estat anímic de les persones (repartiment de mones, roses, llibres, felicitacions d’aniversari,…)
– Mesures d’ajuda econòmica: ajuts a autònoms, afectats per ERTO, persones a l’atur, establiments del municipi i persones (Línies d’ajuda 1, 2, 3 i 4)

Equip de Govern de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Racó de poesia: Un cos sense vida
35 views
35 views

Racó de poesia: Un cos sense vida

Francesc Canellas - 29 de novembre de 2022
Les nostres escoles: Escola Pla del Puig
52 views
52 views

Les nostres escoles: Escola Pla del Puig

Escola CEIP Pla del Puig - 28 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com