0 Shares 758 Views

L’AVINENT MANRESA MASCULÍ SUB-20 CINQUÈ A L’ESTATAL DE CASTELLÓ

1 de juny de 2022
758 Views

L’equip masculí sub20 de l’Avinent Manresa va finalitzar a la cinquena posició en el Campionat d’Espanya de clubs sub20 que es va disputar el passat dissabte a l’estadi d’atletisme Gaetà Huguet de Castelló de la Plana, on es van reunir les vuit millors formacions de l’Estat.

La classificació final  encapçalada pel Playas de Castellón (121 punts), seguit del Cueva de Nerja (110), Surco Lucena (97), Go Fit Athletics (88), Avinent Manresa (87), AA Catalunya (77), Alcampo Scorpio71 (69), València CA (69).

En la jove formació manresana, van destacar tres atletes santfruitosencs: Marti Serra Prat i els germans Biel i Jan Díaz Basullas:

En el salt de Perxa, Martí Serra fou 2on amb 4,70m.

En el salt de Llargada. Jan Díaz ocupà el 3er lloc amb 6,93m.

I en la cursa dels 110 m. tanques. Biel Díaz, acaba en la 4rta posició amb 14″86.