0 Shares 523 Views

L’Associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages gestionarà, un any més, l’Esplai d’Avis del municipi

26 de juny de 2019
523 Views

L’Associació Gent Gran de Sant Fruitós de Bages serà l’encarregada de gestionar i coordinar totes les activitats que es duguin a terme a l’Esplai d’Avis de Sant Fruitós de Bages i de garantir el bon funcionament de l’equipament.

El conveni signat entre l’Ajuntament i l’entitat dóna continuïtat a l’existent fins a data d’avui i estableix que el consistori cedeix un any més la gestió de l’equipament i atorga una subvenció de 4.000€ a l’entitat per tal que aquesta vetlli pel manteniment i la potenciació de les activitats de l’Esplai i s’encarregui de la dinamització del col·lectiu de la gent gran.

Aquest conveni té com a objectiu principal fomentar la participació de la gent gran del municipi. En aquest sentit l’entitat programarà classes de ball, costura o lectura i s’organitzaran activitats en dies destacats com la Revetlla de Sant Joan, el Carnestoltes i la setmana de la gent gran. A banda es continuaran oferint els ja habituals balls de cap de setmana i les sortides culturals.

L’objectiu del conveni de col·laboració és la gestió i el desenvolupament d’activitats coordinades adreçades als usuaris de l’Esplai d’Avis.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
189 views
189 views
Editorial 1678
471 views
471 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
438 views
438 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com