0 Shares 664 Views

L’artista santfruitosenc Agustí Penadès exposa la seva obra acompanyat de la mirada del fotògraf Lluís Ivern i dels textos del filòsof Arnau Puig

3 d'octubre de 2020
664 Views

Per: Ajuntament-

La mostra col·lectiva “Paraula, matèria, imatge” es podrà veure a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages a partir de l’1 d’octubre.
“Paraula, matèria, imatge” és el títol de l’exposició col·lectiva que ofereix una mirada a tres bandes de la faceta escultòrica de l’artista santfruitosenc Agustí Penadès.
En aquesta ocasió, l’escultor acompanya les seves peces amb una vintena de fotografies de gran format obra de l’artista Lluís Ivern, i de les reflexions del filòsof i crític d’art Arnau Puig.
La mostra aprofundeix en el treball volumètric i espacial de Penadès a través d’algunes maquetes que són l’origen de moltes de les seves obres. L’escultor mostra els seus mètodes de treball amb apunts i esbossos mai exposats fins ara on es posa especial èmfasi en la importància dels materials utilitzats.

En motiu de l’exposició s’ha editat un llibre que recull els textos, fotografies i escultures dels tres artistes i que alhora complementa la mateixa mostra. El llibre es pot adquirir a la Biblioteca Municipal i a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages al preu de 15€.
La inauguració d’aquesta exposició es celebrarà el proper dijous 1 d’octubre, a les 7 de la tarda, al pati de la Biblioteca Municipal i comptarà amb la presència d’Agustí Penadès i de Lluís Ivern.

L’aforament al recinte és limitat i s’hi accedirà per orde estricte d’arribada. Durant l’acte serà obligatori l’ús de la mascareta, mantenir la distància social i realitzar el rentat de mans. En cas de mal temps l’acte es durà a terme a la sala polivalent de la Biblioteca.
Aquesta exposició es podrà visitar fins el proper 16 de gener de 2021 en horari d’obertura de la Biblioteca Municipal. Properament s’informarà de les visites guiades que es realitzaran per poder entendre millor l’obra de Penadès i la fotografia d’Ivern.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com