0 Shares 232 Views

L’AMIC supera els 450 mitjans associats.

28 de novembre de 2020
232 Views

Per: AMIC –

177 són publicacions impreses i 278 mitjans digitals. D’aquests associats 339 són de Catalunya, 62 del País Valencià, 38 de les Illes Balears, 7 d’Andorra, 5 de la Catalunya Nord i 4 d’altres territoris.

Malgrat la crisi sanitària de la Covid-19, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) ha tingut, amb un 18%, un important creixement en nombre d’associats i ha arribat aquest mes de novembre als 455 mitjans associats. L’AMIC manté una presència important de publicacions impreses, 177 associats, i en mitjans digitals el creixement és continuat des de 2014, on actualment hi ha 278 mitjans associats. De la totalitat de capçaleres associades, la meitat estan auditades per OJD (en total són 227), fet que potencia l’aposta pel rigor en les dades dels mitjans associats.

Amb un total de 339 associats, el creixement segueix sent important a Catalunya; al País Valencià, amb 62 mitjans associats, és on l’augment ha estat més important amb les últimes incorporacions; les Illes Balears suma un total de 38 mitjans associats, 25 digitals i 13 de paper; Andorra arriba a un total de 7 mitjans associats a l’AMIC; a la Catalunya Nord hi ha 5 mitjans associats i a altres territoris 4 mitjans associats.

En conjunt, aquestes incorporacions consoliden a l’AMIC com la principal associació de mitjans d’informació impresos i digitals del nostre àmbit territorial, que basa la seva tasca diària en generar utilitats per als associats i estar molt enfocada a oferir serveis que permetin als editors tenir millors eines de treball per informar millor als seus lectors.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com