0 Shares 297 Views

L’AMIC, en suport a les revistes en català

14 de juliol de 2023
297 Views

Davant dels lamentables fets ocorreguts a Borriana al País Valencià, on el regidor de cultura ha prohibit i censurat les publicacions escrites en català de la biblioteca pública de la ciutat, l’AMIC, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació de tots els territoris de parla catalana, ho denuncia públicament i dona tot el suport a les publicacions afectades i per extensió, a totes les publicacions editades en català tant al País Valencià com a la resta de territoris de parla catalana.

La nova composició dels governs locals i autonòmics fruit dels pactes amb partits d’extrema dreta, representen una greu amenaça per la nostra llengua i la cultura catalana. Una clara amenaça que no s’ha fet esperar, amb la censura de publicacions, activitats culturals i artístiques. L’AMIC dona total suport a aquestes publicacions afectades, alguna d’elles associada a l’AMIC (Camacuc i El Temps), així com a l’APPEC i restem a la seva disposició d’aquests mitjans per tot el que es cregui convenient. Entitats, empreses, administracions i la societat democràtica, hem de plantar cara amb tota la contundència i rotunditat, perquè fets com aquests, que ens fan retrocedir a les èpoques més fosques del franquisme, no els podem tolerar i hem de combatre.

Tot atac a una publicació pel sol fet de ser publicada en català, és un atac a tot el nostre col·lectiu i així ho sentim.

 

Ramon Grau, president de l’AMIC

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
347 views
347 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
269 views
269 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
329 views
329 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com