0 Shares 159 Views

L’AMIC celebra la seva 27a assemblea el 12 de juliol a Sant Fruitós de Bages

10 de juliol de 2024
159 Views

El divendres 12 de juliol, l’AMIC celebra la seva 27a Assemblea General Ordinària de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació a Sant Fruitós de Bages comptant amb el mitjà Montpeità com a amfitrió. Enguany, l’AMIC compleix 27 anys i es converteix en l’entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb gairebé 600 capçaleres associades entre mitjans digitals, audiovisuals i en paper.

L’assemblea anual és la data on es troben tots els associats de l’AMIC i comparteixen inquietuds i propostes per tal de generar vincles i crear una visió conjunta de cara el futur de la manera que més s’adeqüi a les necessitats del sector.

Durant l’acte, l’AMIC exposarà la memòria d’activitats de l’Associació, els serveis que ofereix i els resultats de l’any 2023. Així com el nombre total d’associats que ha arribat als 587 – 216 mitjans en paper, 356 mitjans digitals i 15 mitjans audiovisuals-, xifres que no deixen de créixer des del 2014. Amb l’afegit que, del total de mitjans de l’AMIC, 309 estan auditats per OJD, PGD o OJDinteractiva, un fet únic a l’estat espanyol.

Després de l’Assemblea se celebrarà un dinar, que comptarà amb la presència de Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, Marc Bataller, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat de Catalunya, Eva Pomares, directora general de Difusió de la Generalitat de Catalunya i Jordi del Rio, director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres institucions, autoritats i professionals del món de la comunicació.

L’assemblea d’enguany, per primer cop celebrada a un municipi de la Catalunya Central, s’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la col·laboració de la publicació Montpeità en el seu 35è aniversari i la resta de mitjans associats del Bages.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com