0 Shares 192 Views

L’alcaldessa triga 5 mesos a corregir una errada avisada per GfP

11 de gener de 2021
192 Views
Per: Grup Municipal Gent fent Poble      

Gent fent Poble va avisar a l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) d’una errada en una instrucció interna i ha trigat 5 mesos a corregir-la.  Seguint la línia de manca d’interès per la seva pròpia tasca i de passotisme més absolut, l’alcaldessa del Tripartit de Sant Fruitós de Bages ha corregit el mes de desembre de 2020 una errada que Gent fent Poble li va comunicar per escrit el dia 9 de juliol.

Una instrucció interna municipal sobre mesures per la Covid-19, feta per Decret, contenia dues errades que els regidors de Gent fent Poble van detectar de forma immediata. Mitjançant una instància per escrit es va avisar de les errades. L’alcaldessa ha necessitat 5 mesos sencers per corregir les errades, tot i haver-li indicat clarament quines eren.

És deplorable que una instrucció sobre mesures per combatre la Covid-19 generi un interès nul per part del Tripartit. Ens poden omplir de notes de premsa i de fotografies aparentant que fan coses, però en aquests detalls es demostra què fan realment els regidors del Tripartit.

Des de Gent fent Poble seguirem fent la nostra tasca i avisarem sempre que detectem alguna errada, en interès de tots els veïns i veïnes. Per això vàrem decidir ser regidors del nostre poble.

               

                                         

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1073 views
1073 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Homenatge a Lluís Companys
27 views
27 views

Homenatge a Lluís Companys

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com