0 Shares 315 Views

L’alcaldessa Mazcuñan exclou GfP de la inauguració del nou centre d’Ampans

23 d'octubre de 2021
315 Views
Per: Gent fent Poble.-

L’ALCALDESSA DE SANT FRUITÓS DE BAGES, ÀDRIA MAZCUÑAN (ERC) NO VA CONVIDAR ALS REGIDORS DE GENT FENT POBLE A L’ACTE INAUGURAL DEL CENTRE ELS COMPANYS D’AMPANS, NI VA COMUNICAR LA PRESÈNCIA D’UNA CONSELLERA DE LA GENERALITAT DE CATALANUYA

Tant el Reglament Orgànic Municipal com el Protocol de la Generalitat de Catalunya indiquen que l’alcaldessa del municipi és qui ha de comunicar i convidar als actes oficials a tots els regidors del consistori, i sobretot quan hi ha la presència d’una consellera. Mazcuñan així ho va fer amb els regidors del PSC i de JUNTS que governen amb ella, però va excloure als 6 regidors de Gent fent Poble, els quals representen el 41% dels vots d’aquesta legislatura.
Gent fent Poble ja ha parlat amb la direcció d’AMPANS i amb representants de la Generalitat per felicitar-los pel nou centre i per explicar que la seva no presència es va deure al fet de no ser convidats i d’assabentar-se de la inauguració per la premsa. Així mateix GfP ha redactat sengles escrits que dirigirà al director d’AMPANS i a la consellera Violant Cervera.
GfP recorda que precisament fou l’alcalde Batanés qui va fer la proposta inicial a AMPANS, qui va fer preparar el conveni i qui va signar la cessió dels terrenys amb el Sr. Toni Espinal.
L’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) ja va fer el mateix quan la Cònsol de Bolívia va visitar durant tot un dia el municipi de Sant Fruitós de Bages, el què demostra que de forma reiterada i conscient exclou a una part dels representants dels ciutadans del nostre poble, un comportament indigna de qui, a més, acumula càrrecs al Consell Comarcal del Bages i a la presidència del Consell d’Alcaldes del Bages.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com