0 Shares 435 Views

L’alcaldessa Mazcuñan deixa a La Rosaleda sense la rampa de la passera.

13 de setembre de 2020
435 Views

Per: Grup municipal de Gent fent Poble.

Des de Gent fent Poble manifestem el nostre rebuig a la decisió del nou govern tripartit –ERC, PSC i JUNTSxSF- de no executar la nova rampa d’accés a la passera del barri de La Rosaleda i alhora deixar perdre el finançament propi i l’ajut de Caixa de la Diputació de Barcelona per realitzar l’obra.

L’alcaldessa Àdria Mazcuñan escapça una nova inversió prevista i amb finançament suficient per a realitzar l’obra aquest any 2020 i deixa als veïns i veïnes de La Rosaleda sense una infraestructura acordada amb l’Associació de Veïns i que completa la infraestructura que serveix per travessar la carretera de Vic de forma segura i còmoda.
El govern municipal de Gent fent Poble va deixar el projecte aprovat i el diners suficients per fer-la i no hi hauria d’haver cap circumstància que fes renunciar a fer aquesta rampa i alhora perdre el finançament per enguany i l’ajut de caixa de la Diputació.

Així, el passat 13 de juliol el tripartit aprovava en Junta de Govern el retorn dels diners a la Diputació de Barcelona. Alhora en el Ple de dimecres dia 9 de setembre el govern tripartit de Sant Fruitós té previst aprovar la retirada de 62 mil euros per fer aquesta rampa, cosa que impossibilita que es puguin fer les obres per la seva construcció.

Des de Gent fent Poble demanem a l’alcaldessa Mazcuñan i als seus socis de govern, que reconsiderin la decisió i que prevegin de nou el finançament suficient per executar la rampa de la passera de La Rosaleda durant l’any 2021, pel bé dels veïns i les veïnes.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
83 views
83 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com