0 Shares 809 Views

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages es reuneix amb el Conseller d’Interior per tal d’avançar vers la problemàtica dels robatoris

13 de desembre de 2019
809 Views

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha estat rebut aquest dijous al matí al Parlament de Catalunya pel Conseller d’Interior Miquel Buch per tal d’avançar front la problemàtica dels robatoris en habitatges.

Fruit de la trobada, Buch ha emplaçat a Batanés a impulsar una iniciativa des dels municipis per tal de avançar cap un canvi en la legislació, per tal d’evitar que els lladres reincidents quedin en llibertat i tornin a delinquir de forma reiterada.
En aquest sentit, l’alcalde ha acceptat el repte de promoure aquesta iniciativa i buscar adhesions en el teixit municipal de Catalunya.

Durant la trobada el Conseller s’ha mostrat molt sensible sobre la qüestió dels robatoris al municipi i arreu de Catalunya i ha assegurat que des de la Conselleria s’hi estan destinant molts recursos per tal de fer-hi front. Ambdós, han coincidit en destacar la bona tasca del cos policial de Mossos d’Esquadra i de les Policies Locals.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1705 views
1705 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com