0 Shares 547 Views

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages es reuneix amb el Conseller d’Interior per tal d’avançar vers la problemàtica dels robatoris

13 de desembre de 2019
547 Views

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha estat rebut aquest dijous al matí al Parlament de Catalunya pel Conseller d’Interior Miquel Buch per tal d’avançar front la problemàtica dels robatoris en habitatges.

Fruit de la trobada, Buch ha emplaçat a Batanés a impulsar una iniciativa des dels municipis per tal de avançar cap un canvi en la legislació, per tal d’evitar que els lladres reincidents quedin en llibertat i tornin a delinquir de forma reiterada.
En aquest sentit, l’alcalde ha acceptat el repte de promoure aquesta iniciativa i buscar adhesions en el teixit municipal de Catalunya.

Durant la trobada el Conseller s’ha mostrat molt sensible sobre la qüestió dels robatoris al municipi i arreu de Catalunya i ha assegurat que des de la Conselleria s’hi estan destinant molts recursos per tal de fer-hi front. Ambdós, han coincidit en destacar la bona tasca del cos policial de Mossos d’Esquadra i de les Policies Locals.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Juguem? En català?
45 views
45 views

Juguem? En català?

Redacció - 25 de gener de 2022
Frase de la setmana. Ricard Bofill
1769 views
1769 views

Frase de la setmana. Ricard Bofill

Redacció - 24 de gener de 2022
L’AMIC estrena nova web
56 views
56 views

L’AMIC estrena nova web

Redacció - 23 de gener de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com