0 Shares 373 Views

L’Ajuntament tanca l’exercici 2020 amb un superàvit de més de 2 milions d’Euros

20 de juliol de 2021
373 Views

Per: AjSFB

El resultat de la liquidació del pressupost del 2020 de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages tanca amb nombres positius, i el romanent líquid de tresoreria, que indica el superàvit acumulat, arriba als 2.174.362,72 €. El nivell d’endeutament del consistori és del 24,46%, una xifra molt allunyada del 75% màxim permès per llei.

Pel que fa al nivell d’inversió executada, la xifra supera els 2 milions i mig d’euros. Aquest 2021 es preveu incorporar part del romanent líquid de tresoreria per tal de donar continuïtat a les polítiques actuals i finançar noves actuacions. En aquesta línia s’ha optat per ampliar les aplicacions pressupostàries de redacció de projectes tècnics, l’adequació de la nova comissaria, el condicionament d’aparcaments, la realització de millores a la llar d’infants i la reforma de l’espai d’avis, entre d’altres. Alhora, es farà servir aquest romanent de tresoreria per cobrir el finançament d’inversions ja pressupostades l’any 2021 i així no augmentar el deute financer de l’Ajuntament.

Pel que fa al termini de pagament als proveïdors, en el quart trimestre de 2020, es va pagar als proveïdors entre 5 i 6 dies de mitjana des de l’aprovació de la factura, molt per sota dels terminis que estableix la normativa legal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com