0 Shares 298 Views

L’Ajuntament suspèn totes les activitats programades fins el proper 23 de març

14 de març de 2020
298 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha decretat suspendre totes les activitats programades al municipi fins el proper dilluns 23 de març (aquest inclòs) degut a l’activació del protocol de prevenció de contagis del COVID-19.
El consistori també ha decretat la prohibició de reunions de més de 20 persones en equipaments municipals, o com a màxim 1/3 de l’aforament.
La regulació també inclou el tancament de l’Escola de Música a partir d’aquest divendres 13 de març.
Pel què fa a la reprogramació d’alguns dels esdeveniments, l’actuació que el Quartet Mèlt havia de representar aquest dissabte es posposa al proper 27 de setembre a les 7 de la tarda i l’espectacle familiar Tròpic, que s’havia de representar aquest diumenge es celebrarà el diumenge 3 de maig a les 6 de la tarda.
Els espectadors que tenen entrades pel Quartet Mèlt podran fer servir les mateixes entrades ja adquirides, i també es retornarà l’import de les entrades venudes al públic que així ho desitgi, a partir de la setmana vinent.
El consistori anirà informant de noves mesures preses en consonància amb les recomanacions del Govern de la Generalitat.
Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages us recordem que a la web municipal podeu trobar tota la informació que han emès des del Departament de Salut sobre el Coronavirus:
https://www.santfruitos.cat/ambits/benestar-social-i-salut/salut

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs
36 views
36 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 26 de maig de 2022
Càrites
31 views
31 views

Càrites

Redacció - 26 de maig de 2022
Experimentem, explorem  i… Descobrim!
33 views
33 views

Experimentem, explorem i… Descobrim!

Escola Paidos - 26 de maig de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com