0 Shares 261 Views

L’Ajuntament programa un cicle de formacions gratuïtes per a persones emprenedores

1 d'abril de 2021
261 Views
Text i foto: AjSFB

 

Les propostes de la “Primavera emprenedora” es realitzaran en línia i treballaran sobre tota mena de projectes.

Amb l’objectiu dotar als emprenedors del municipi de les eines i les competències necessàries per emprendre amb èxit, l’Oficina de Recuperació Econòmica ha programat un curs complet de 4 càpsules individuals, que permeten abordar alguns dels temes fonamentals a l’hora de posar en marxa un projecte emprenedor: les variables d’èxit dels projectes, les oportunitats socials, els estudis de mercat, i les possibilitats dels negocis en línia.

Aquestes càpsules van adreçades a tota classe de persones: des d’autònomes amb un negoci que vulguin millorar, persones amb inquietuds emprenedores, amb alguna idea de negoci en ment, persones a l’atur que es plantegin l’autoocupació com una sortida, o qualsevol persona interessada en la temàtica.

Les 4 formacions que formen part de la Primavera emprenedora són les següents:

– Dijous 8 abril (9:30-13:30 h) – Per què alguns projectes tenen èxit i altres no? La nova normalitat demana nous projectes.

– Dijous 16 d’abril (9:30-13:30 h) – Emprenedoria social: idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials.

– Dijous 22 d’abril (9:00-13:30 h) – Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci.

– Dijous 29 abril (9:30-13:30h) – Com guanyar diners: models de negoci a internet.

Totes les formacions són gratuïtes i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/3H3NLn2jmKcuJ7TSA

Per tancar aquest cicle, el dia 6 de maig a 2/4 de 10 del matí, es durà a terme la presentació del projecte “Espais de promoció comercial” una iniciativa supramunicipal innovadora que s’implementarà a Sant Fruitós de Bages en els pròxims mesos i que permetrà que els projectes més interessants puguin disposar d’un espai on començar la seva activitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com