L’Ajuntament organitza un taller gastronòmic entorn la cuina de l’arròs, a la Fundació Alícia

Serà el dissabte 5 d’abril de la mà del xef Marc Puig-Pey.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages
Lectura de 1 min

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat el taller gastronòmic “Cuina i Arròs”, a càrrec del prestigiós xef Marc Puig-Pey, una proposta que té per objectiu aprofundir en les tècniques i secrets de la cuina de l’arròs, el plat més emblemàtic de la gastronomia del municipi.

- Anunci patrocinat -

La formació, que s’ofereix de forma gratuïta, serà el dissabte 5 d’abril, a les 11 del matí a la Fundació Alícia a Sant Benet de Bages.

Les places per a participar-hi son limitades. Cal inscriure’s a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeggD8faP6p7tXFyZeqL1uRRZjF82o5IGqfESgtBPoxgQqP2w/viewform

 

Comparteix aquest article
Deixar un comentari

Segueix-nos

En paper i/o en digital
Escull el format que més t'agradi