0 Shares 100 Views

L’Ajuntament i l’Agrupació de Defensa Forestal del Pla de Bages seguiran col·laborant en la prevenció d’incendis i conservació del medi natural al municipi

13 d'agost de 2021
100 Views
Per: AjSFB.-

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del Pla de Bages han signat un conveni de col·laboració per tal que l’entitat dugui a terme diferents actuacions al municipi en matèria de prevenció i extinció d’incendis i altres actuacions de conservació del medi natural i dels boscos del municipi.

En el marc d’aquest conveni s’estableix el compromís de col·laboració per part de l’entitat en l’extinció d’incendis forestals i la prevenció d’aquests, sempre al costat dels professionals de la matèria. Aquesta col·laboració també inclou la participació en campanyes de reforestació dels terrenys afectats, donat el cas, i la divulgació de la necessitat de respectar el bosc, a la vegada de prevenir-lo de possibles incendis.

Per altre banda, el conveni signat també contempla la cooperació de l’ADF Pla de Bages amb el servei de seguretat ciutadana, emergència i protecció civil, per tal de donar suport logístic en cas de nevades, inundacions o altres fenòmens naturals adversos, així com de cerca i localització de persones perdudes en zona forestal.

El conveni, dotat amb una subvenció de 3.500€, ha estat signat pel primer tinent d’alcaldessa, i alcalde accidental, Felip Echarri Gil, i el president de l’ADF Pla de Bages Oriol Tarragó Costa. En la signatura també els ha acompanyat David Ruiz, regidor de Medi ambient del consistori i quart tinent d’alcaldessa.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
37 views
37 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com