0 Shares 261 Views

L’Ajuntament i l’Agrupació de Defensa Forestal del Pla de Bages seguiran col·laborant en la prevenció d’incendis i conservació del medi natural al municipi

13 d'agost de 2021
261 Views
Per: AjSFB.-

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del Pla de Bages han signat un conveni de col·laboració per tal que l’entitat dugui a terme diferents actuacions al municipi en matèria de prevenció i extinció d’incendis i altres actuacions de conservació del medi natural i dels boscos del municipi.

En el marc d’aquest conveni s’estableix el compromís de col·laboració per part de l’entitat en l’extinció d’incendis forestals i la prevenció d’aquests, sempre al costat dels professionals de la matèria. Aquesta col·laboració també inclou la participació en campanyes de reforestació dels terrenys afectats, donat el cas, i la divulgació de la necessitat de respectar el bosc, a la vegada de prevenir-lo de possibles incendis.

Per altre banda, el conveni signat també contempla la cooperació de l’ADF Pla de Bages amb el servei de seguretat ciutadana, emergència i protecció civil, per tal de donar suport logístic en cas de nevades, inundacions o altres fenòmens naturals adversos, així com de cerca i localització de persones perdudes en zona forestal.

El conveni, dotat amb una subvenció de 3.500€, ha estat signat pel primer tinent d’alcaldessa, i alcalde accidental, Felip Echarri Gil, i el president de l’ADF Pla de Bages Oriol Tarragó Costa. En la signatura també els ha acompanyat David Ruiz, regidor de Medi ambient del consistori i quart tinent d’alcaldessa.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com