0 Shares 152 Views

L’Ajuntament i la Fundació EMI signen un conveni de col·laboració per poder oferir atenció, assessorament i acompanyament a les persones emprenedores del municipi

28 de juliol de 2021
152 Views

    

Per: AjSFB

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Fundació EMI han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per tal de poder oferir un servei d’atenció, assessorament i acompanyament als veïns i veïnes que vulguin emprendre.

La Fundació EMI facilita, en el marc del Projecte Incorpora, assessorament, formació, acompanyament i finançament a les persones emprenedores, amb l’objectiu que puguin desenvolupar el seu projecte empresarial.

La firma d’aquest conveni de col·laboració permet a l’Ajuntament proveir d’aquests serveis especialitzats als emprenedors del municipi, sigui assessorament en les etapes prèvies a la creació del negoci, ajuda en diversos tràmits i també en la consolidació de l’empresa durant els primers anys de vida del negoci. Alhora ajuda en la cerca de les diverses possibilitats de finançament.

Les persones emprenedores que vulguin ser ateses i rebre l’assessorament especialitzat dels tècnics en emprenedoria de la Fundació EMI, han de posar-se en contacte amb l’Oficina de Recuperació Econòmica del municipi qui, després d’una primera presa de contacte, els derivaran als tècnics especialistes de la Fundació.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina de Recuperació Econòmica a través del correu sfb.reconomica@santfruitos.cat o trucant al 93.878.97.02.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com