0 Shares 585 Views

L’Ajuntament i Cáritas treballaran de forma conjunta per desenvolupar activitats de lluita contra l’exclusió social a Sant Fruitós de Bages

25 de juliol de 2019
585 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’entitat Cáritas han mantingut una reunió de treball per tal d’implementar de forma col·laborativa nous projectes al municipi a favor de persones amb risc d’exclusió.

El President de Cáritas Sant Fruitós, Ferran Closas, s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Núria Clarella i la regidora d’entitats, Carme Cruz, per tal de facilitar la tasca de l’entitat al municipi.
Fruit de la trobada han sorgit noves propostes com la realització de cursos de cuina pels usuaris a les noves instal·lacions que s’estan construint al Casal de Joves, tallers d’informàtica l’Esplai d’Avis i la instal·lació d’un nou contenidor per a la roba usada. A banda, s’han traçat les primeres línies de treball per tal d’iniciar un projecte d’acompanyament a la gent gran del municipi que viu sola.

En aquest mateix sentit l’Ajuntament ha atorgat, un any més, una subvenció de 1.500 € a l’entitat per tal de continuar la tasca de recollida d’aliments a particulars, comerços o entitats, l’elaboració dels lots i el repartiment d’aquests entre els usuaris derivats de l’àrea de Serveis Socials. A banda també continuarà encarregant-se de gestionar el rebost solidari d’aliments col·laborant i mantenint una coordinació permanent amb els serveis socials municipals.

Per la seva banda el consistori continuarà fent-se càrrec del transport a la seu de Càritas d’aliments que provinguin de supermercats o d’altres institucions i continuarà realitzant les derivacions de les persones en situació de necessitat de rebre aliments.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
202 views
202 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
563 views
563 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
70 views
70 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com