0 Shares 636 Views

L’Ajuntament i Cáritas treballaran de forma conjunta per desenvolupar activitats de lluita contra l’exclusió social a Sant Fruitós de Bages

25 de juliol de 2019
636 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’entitat Cáritas han mantingut una reunió de treball per tal d’implementar de forma col·laborativa nous projectes al municipi a favor de persones amb risc d’exclusió.

El President de Cáritas Sant Fruitós, Ferran Closas, s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Núria Clarella i la regidora d’entitats, Carme Cruz, per tal de facilitar la tasca de l’entitat al municipi.
Fruit de la trobada han sorgit noves propostes com la realització de cursos de cuina pels usuaris a les noves instal·lacions que s’estan construint al Casal de Joves, tallers d’informàtica l’Esplai d’Avis i la instal·lació d’un nou contenidor per a la roba usada. A banda, s’han traçat les primeres línies de treball per tal d’iniciar un projecte d’acompanyament a la gent gran del municipi que viu sola.

En aquest mateix sentit l’Ajuntament ha atorgat, un any més, una subvenció de 1.500 € a l’entitat per tal de continuar la tasca de recollida d’aliments a particulars, comerços o entitats, l’elaboració dels lots i el repartiment d’aquests entre els usuaris derivats de l’àrea de Serveis Socials. A banda també continuarà encarregant-se de gestionar el rebost solidari d’aliments col·laborant i mantenint una coordinació permanent amb els serveis socials municipals.

Per la seva banda el consistori continuarà fent-se càrrec del transport a la seu de Càritas d’aliments que provinguin de supermercats o d’altres institucions i continuarà realitzant les derivacions de les persones en situació de necessitat de rebre aliments.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un homenatge ple de tot
65 views
65 views

Un homenatge ple de tot

Redacció - 15 d'abril de 2024
Editorial 1684
959 views
959 views

Editorial 1684

Redacció - 15 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Lluís Maicas
7471 views
7471 views

Frase de la setmana. Lluís Maicas

Redacció - 15 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com