0 Shares 636 Views

L’Ajuntament i Ampans formalitzen la cessió d’un terreny per a construir un centre educatiu i la cessió d’ús del Teatre Casal Cultural i de les aules de l’edifici de les monges

23 d'octubre de 2019
636 Views

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i el director General d’Ampans Toni Espinal, han formalitzat aquest passat dijous la signatura del contracte per a la construcció d’un centre per a joves amb discapacitat intel·lectual i/o sensorial al municipi i la cessió d’ús dels equipaments públics de l’Escola de Música i el Teatre Casal Cultural.

El contracte estableix que el consistori cedeix, per un període de 90 anys, un terreny a l’avinguda Girona a la Fundació Ampans per tal que s’hi construeixi un edifici destinat a l’ensenyament i residència per a joves amb discapacitat intel·lectual i/o sensorial. Ampans ja està treballant en el projecte arquitectònic per ubicar en aquest terreny de 8.000m2 un servei d’acolliment per a joves en una primera fase i posteriorment una residència. A banda de la construcció dels equipaments, la Fundació també s’encarregarà de realitzar la urbanització del tram de l’avinguda Girona on hi ha el terreny i els seus accessos.

En la mateixa signatura també s’ha formalitzat la cessió d’ús a la Fundació del Teatre Casal Cultural i la concessió de domini públic de les aules de l’Escola de Música municipal per un període de 20 anys. Aquest acord té per objectiu fomentar la integració laboral de persones amb discapacitat residents al poble o en àrees properes. La Fundació s’encarregarà de les tasques de neteja i consergeria dels 2 equipaments i en el cas del teatre també s’encarregaran de l’arranjament i gestió del bar.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com