0 Shares 206 Views

L’ajuntament diu que compra al comerç local per ajudar-lo i després no els paga

1 de febrer de 2021
206 Views
 Per: Grup Municipal Gent fent Poble

 

El govern Tripartit municipal de Sant Fruitós de Bages (ERC-PSC-JUNTS) va encarregar a primers de desembre de l’any passat un seguit de productes per fer els lots de Nadal pels treballadors de l’Ajuntament. Mitja dotzena de petits comerços del poble van comprar als seus proveïdors el material que se’ls va demanar i 50 dies després no han cobrat ni un euro de l’Ajuntament.

Sota el pretext d’ajudar al comerç local el Tripartit va efectuar les comandes de productes, que foren adquirits pels comerços durant el desembre. Els lots es van repartir als treballadors el dia 22 de desembre i els comerços han rebut les factures dels seus proveïdors durant el desembre. Estant ja a finals de gener de 2021 l’Ajuntament no els ha pagat les factures, motiu pel qual hi ha algun petit comerç del poble que ha patit de valent per fer front al pagament del producte servit per fer els 115 lots de Nadal.

En aquests moments complicadíssims pel comerç aquest allargament en el termini de  pagament és una estocada duríssima per a ells i demostra un cop més la nul·la sensibilitat del Tripartit envers el comerç del nostre poble. Moltes fotos i moltes frases boniques però el dia a dia demostra que no hi ha cap interès real pel petit comerç local.

Gent fent Poble considera una burla cap als comerciants i llurs famílies aquest impagament passats 50 dies.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
37 views
37 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com