0 Shares 639 Views

L’ajuntament de Sant Fruitós ja té cartipàs municipal

12 d'octubre de 2019
639 Views

ERC hem volgut sempre negociar el cartipàs municipal pel be de Sant Fruitós, i durant la negociació, conscients que amb la resta de grups polítics a l’oposició sumem més regidors que GfP, hem prioritzat desencallar la situació cercant un acord que facilités la transparència informativa de la gestió municipal.
Per nosaltres el focus de la negociació no éren els sous, ni desprestigiar o acusar personalment ningú, fos del grup polític que fos. No ha sigut possible negociar tots els grups conjuntament però l’acord va quedar obert a tots.
GfP va demanar-nos una abstenció en la votació del cartipàs, i per això ERC va negociar un document d’acords, a canvi d’abstenir-se al ple del cartipàs i així poder desencallar la situació anòmala de portar més de cent dies sense cartipàs.
Aquest document essencialment amplia les possibilitats de participació i control dels grups exigint més transparència i concens de tots els grups polítics en la gestió municipal.
Després de nombroses reunions, quan tot semblava abocat a l’enèsim fracàs, l’equip de govern desdient-se del que ells mateixos ja havien manifestat a títol personal, van acabar acceptant el document que ERC els havíem presentat.
Un cop dijous passat els regidors de ERC i GfP vam firmar l’acord, aquesta nit ERC ha complert amb el pacte i s’ha abstingut en la votació.
Encara que el cartipàs s’hagi aprovat, la nostra confiança en l’actual equip de govern municipal s’ha de recuperar. El cartipàs no suposa un punt d’inflexió, una oportunitat per a GfP de redreçar la manera com gestiona el municipi i es relaciona amb els altres grups polítics. Esperem que aquesta oportunitat no es desaprofiti.
Grup Municipal ERC

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com