0 Shares 282 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós impulsa el Premi Lluís Espinal de periodisme social i denúncia

17 d'octubre de 2021
282 Views
Per: AjSFB

Es distingiran els millors treballs periodístics en categoria professional i juvenil.
L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha convocat la primera edició del Premi Lluís Espinal de periodisme social i denúncia, que distingirà els millors treballs periodístics amb continguts que defensin els valors socials o de denúncia de situacions de vulneració de drets fonamentals.
Aquests guardons premiaran un treball en la categoria professional i un altre en categoria juvenil, per a alumnes d’ESO, publicats en català en un mitjà de comunicació, o a través d’altres plataformes, durant l’any 2021.
El premi per al millor treball professional està dotat amb un import de 2.000 € i per a la categoria jove està dotat en 500 €.
El jurat qualificador tindrà en compte la qualitat periodística i narrativa dels treballs, l’esforç en la investigació pròpia amb pluralitat i contrast de fons, el tractament contextualitzat i la sensibilització social, l’enfocament original, l’ús d’una terminologia que reflecteixi la realitat incidint en el respecte a la dignitat de les persones i l’impacte social aconseguit amb la divulgació del treball.
El jurat que valorarà les propostes estarà format per professionals del món del periodisme i representants de la comissió Lluís Espinal de Sant Fruitós de Bages.
Les persones o mitjans de comunicació aspirants, podran enviar els seus treballs entre l’1 de desembre de 2021 i el 15 de gener de 2022 a través del correu electrònic sfb.pre.lluisespinal@santfruitos.cat i paral·lelament hauran de fer-lo constar al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.
Poden concórrer al concurs treballs realitzats en tota mena de suports: paper, sonor, visual i multimèdia.
Les persones o mitjans guanyadors del Premi Lluís Espinal 2021 es donaran a conèixer en un acte públic durant el primer semestre del 2022, a Sant Fruitós de Bages.
L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la comissió Lluís Espinal han impulsat aquesta primera edició d’aquests guardons per tal de potenciar el sentit crític del periodisme i la defensa dels valors socials i/o de denúncia de situacions de vulneració de drets fonamentals. La previsió és que aquests premis es convoquin de forma bianual per la seva consolidació.
Tota la informació es pot trobar a: https://www.santfruitos.cat/ambits/comunicacio/premi-lluis-espinal-de-periodisme-social-i-denuncia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com