0 Shares 621 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reparteix mascaretes a les persones més vulnerables i als treballadors dels comerços del municipi

26 de març de 2020
621 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a través dels voluntaris de Protecció Civil del municipi, ha començat a repartir aquest dilluns mascaretes per tal que els veïns i veïnes més vulnerables puguin protegir-se.
L’Àrea de Serveis Socials del consistori és qui està realitzant la selecció d’aquestes persones que per motius sanitaris o socials requereixen d’aquestes eines de protecció. Si algun veí o veïna del municipi també considera que li és necessari pot sol·licitar-ne a l’Ajuntament a través del telèfon 93 878 97 00.
En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament també oferirà mascaretes a les persones que treballen als comerços del municipi realitzant tasques d’atenció al públic per tal que estiguin protegits en els seus llocs de treball.
Aquestes mascaretes han estat confeccionades per voluntaris del municipi que, de manera altruista, han dedicat el seu temps en elaborar-les.
En aquest sentit l’Ajuntament vol agrair públicament la tasca d’aquestes persones i també dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil que aquests dies estan realitzant el repartiment d’aquest material per tal que els veïns i veïnes no hagin de sortir de les seves cases.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un homenatge ple de tot
61 views
61 views

Un homenatge ple de tot

Redacció - 15 d'abril de 2024
Editorial 1684
959 views
959 views

Editorial 1684

Redacció - 15 d'abril de 2024
Frase de la setmana. Lluís Maicas
7471 views
7471 views

Frase de la setmana. Lluís Maicas

Redacció - 15 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com