0 Shares 331 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reparteix ampolles d’aigua per diluir l’orina dels gossos de la via pública

9 de juny de 2021
331 Views
Per: AjSFB

Podran recollir-les totes les persones que tinguin animals censats.

A partir d’aquest mes de juny l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha començat a repartir ampolles de plàstic per omplir d’aigua, per tal de diluir l’orina dels gossos a l’espai públic.

Sota el lema “ Si el teu gos orina al carrer, que no deixi empremta”, la iniciativa vol incentivar una tinença responsable d’animals a la via i espais públics que, a banda de millorar el manteniment i la neteja del municipi, faciliti la convivència entre tots els veïns i veïnes.

Aquests recipients són de plàstic tou i incorporen un broc per poder tirar l’aigua i estan pensats perquè les persones que tenen un gossos puguin transportar l’ampolla amb comoditat durant les passejades.

Les ampolles es reparteixen entre tots ciutadans que tenen el seu animal censat al registre municipal d’animals domèstics. Durant aquest mes de juny rebran una carta informativa al seu domicili indicant on i quan poden realitzar, gratuïtament, la recollida de l’ampolla.

Recordem que la inscripció de l’animal en el registre municipal s’ha de realitzar en el termini de 3 mesos a partir de la data de naixement, o bé en el termini de 30 dies des de la data d’adquisició. Aquest tràmit es realitza a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1).

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
24 views
24 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com