0 Shares 1807 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages regalarà una mona de pasqua a totes les famílies amb infants del municipi

7 d'abril de 2020
1807 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages regalarà a totes les famílies del municipi amb infants d’entre 0 i 10 anys, una mona de pasqua per tal que no es quedin sense celebrar aquesta tradició tan nostrada.

En total, seran 750 les famílies que podran gaudir d’aquest dolç tan especial el proper dilluns de Pasqua. També s’entregaran una desena d’unitats a la residència per a la gent gran del municipi per tal que puguin celebrar el dilluns de Pasqua.

Amb aquesta iniciativa el govern municipal vol que cap nen o nena del poble es quedi sense aquest pastís pel fet que els seus padrins no han pogut desplaçar-se fins al seu domicili.

Aquestes mones, gentilesa del consistori, estaran elaborades pels comerços pastissers del municipi Lo Dolç, Pastisseria Dani, Forn de Cabrianes i Agustí Pastisser.

Els dolços seran entregats als domicilis entre el diumenge a la tarda i el mateix matí de dilluns de Pasqua per les mateixes pastisseries, pels voluntaris de Protecció Civil i per la Policia Local, per tal que cap família amb infants es quedi sense aquesta celebració tan especial.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com