0 Shares 162 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages recull tots els establiments del municipi que fan menjar per emportar, en un espai web

23 d'octubre de 2020
162 Views

Per: Ajuntament.-

Aquesta eina vol donar visibilitat i potenciar el sector de la restauració degut a les noves restriccions.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages disposa d’una plataforma per tal de donar visibilitat al comerç local i facilitar als clients tota la informació de cadascun dels establiments del municipi.

En un moment com l’actual, amb les restriccions d’obertura dels establiments de restauració, el consistori ha creat una nova funcionalitat que permet mostrar, en un mapa, quins establiments ofereixen el servei de menjar per emportar al municipi. Per altra banda, també es destaquen aquells que ofereixen repartiment a domicili.

En aquest sentit, tots aquells bars i restaurants que no constin en el llistat o vulguin modificar les seves dades, poden inscriure’s a través d’un formulari que trobaran en el mateix espai. Un cop validada la informació pel consistori, apareixerà disponible a l’aplicatiu.

A banda, aquesta plataforma facilita als usuaris el tipus d’establiment, l’horari d’obertura, la seva ubicació mitjançant GPS i altres detalls com el telèfon o la pàgina web de l’establiment.

Aquesta eina està disponible a través de la portada de la web municipal i de l’APP mòbil del consistori a través de la icona COMERÇ OBERT.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
211 views
211 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
73 views
73 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com