0 Shares 704 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reconeix la trajectòria de diverses empreses del municipi

3 de gener de 2018
704 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós va fer, a Sant Benet de Bages, un acte de reconeixement a la trajectòria de diverses empreses del municipi. Amb aquest reconeixement el consistori ha volgut posar en valor el teixit empresarial del poble i alhora reconèixer la història d’aquestes empreses.

Concretament s’ha reconegut la llarga trajectòria de 13 empreses i s’ha fet un reconeixement especial a 4 iniciatives empresarials més.

El guardó pel recorregut empresarial més llarg ha anat a parar a mans de Fusteria Puigdellívol, pels seus 281 anys de historia des de la seva fundació.

En el grup de més de 100 anys d’història s’ha guardonat a Rosendo Valls i Successors, pel seu 115è aniversari, a Boixadors Envasos Metàl·lics pels seus 107 anys d’història i a Transvall en l’any del seu 103 aniversari.

L’empresa Altimira Pintors ha estat reconeguda en l’any del seu 75è aniversari.

Pel que fa a empreses amb 50 anys de trajectòria s’ha guardonat a les empreses Dayco Automotive Sucursal en España i a Elèctrica Industrial LO-AL, S.L

Finalment en el grup de 25 anys els felicitats han estat Difoprint, S.L, Farmaban, S.A, Formularis Viñas, S.A, P&B Instruments-Técnicas de Medida y Control,S.L, Mikalor Fastening Solutions i Estud’idea

L’Ajuntament també va concedir 4 premis especials: Món Sant Benet va rebre un reconeixement per la promoció i projecció del territori, l’empresa Agrocat va ser guardonada amb el premi “Sostenibilitat i RSC”, el premi a la conservació de la cultura i les tradicions va anar a parar a mans de Forn de Cabrianes i finalment la residència per a la tercera edat l’Onada S.L. es va endur el guardó com a empresa concessionària de serveis.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com