0 Shares 448 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages proposa diferents tallers per les famílies, en el marc dels actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

24 de novembre de 2020
448 Views

Per: Comunicació / Ajuntament.-

La Setmana Europea de la Prevenció dels Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre, gira enguany entorn dels residus invisibles.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s’adhereix un any més a la Setmana Europea per a la Prevenció dels Residus que enguany vol donar a conèixer els residus invisibles, aquells que es generen durant el procés de fabricació d’un producte i que sovint no es poden reciclar i acaben a l’abocador.

Enguany, a causa de les restriccions a causa de la Covid-19, els diferents actes que es duien a terme durant la setmana no podran celebrar-se de forma presencial i és per aquest motiu que el consistori ha preparat diferents tallers virtuals perquè els més petits de casa puguin fer les seves creacions reutilitzant materials que a l’abast.

Aquests tallers van a càrrec de Marisa Jorba, d’Irregular Stone, qui ja ha estat l’encarregada en les darreres edicions de la Refesta d’ensenyar als més petits a fer diferents treballs manuals amb materials que tots podem tenir a casa.

Des de l’Ajuntament s’han preparat 3 tallers:

– Elabora la teva joguina de Coronavirus :
– Fes un titella per Nadal
– Fem figures amb pasta de sal

El primer dels tallers ja està disponible al canal de Youtube de l’Ajuntament https://www.youtube.com/watch?v=5HuJWsU-_Zg&feature=youtu.be  i a les xarxes socials.

El dimarts 24 es podrà visualitzar el segon taller i el dimecres 25 el treball manual amb pasta de sal. Totes les famílies que ho desitgin poden fer arribar les fotografies de les seves creacions per correu electrònic a: Sfb.comunicacio@santfruitos.cat

A banda d’aquestes propostes, també es poden trobar diferents jocs i dinàmiques al web de la setmana de la prevenció de residus: http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea/dies_tematics/

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com