0 Shares 322 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages proporciona aigua als regants dels horts de La Sagrera.

21 d'agost de 2020
322 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages facilitarà cubes d’aigua als pagesos de La Sagrera per tal que aquest divendres a la tarda ja puguin utilitzar-la per a regar els horts de la zona.

El consistori ha realitzat les gestions pertinents amb la comunitat de regants i Aigües de Manresa per tal de poder establir aquesta mesura provisional fins que no arribin els resultats de les analítiques de l’estat actual de l’aigua.

En aquest sentit a partir d’aquest divendres 21 d’agost a la tarda els regants, de manera organitzada i col·laborativa, podran regar els seus horts amb les cubes d’aigua.

Recordem que les aigües del Riu d’Or es van veure afectades probablement per l’incendi del passat 12 d’agost al polígon Sant Isidre i des d’aleshores, per tal d’evitar possibles riscos de contaminació de l’aigua es va tallar l’aigua per al reg.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la paciència, responsabilitat i col·laboració de totes les parts implicades i es vol fer una crida a la racionalització d’un bé tant preuat com és l’aigua.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com