0 Shares 729 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa una edició d’hivern del campus Vitamina

12 de gener de 2020
729 Views

Els propers dilluns 20 i dimarts 21 de gener, els nens i nenes de Sant Fruitós de Bages podran participar en la primera edició del Vitamina H, dues matinals d’activitats lúdiques i esportives per a infants des de P3 fins a 6è de primària.
Aquesta proposta neix de la voluntat d’oferir als infants dues jornades d’oci coincidint amb dos dies no lectius a les escoles del municipi en motiu de la celebració de la Festa Major d’Hivern, i alhora facilitar la conciliació a les famílies.
El Vitamina- H es realitzarà al Pavelló Municipal d’Esports des de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia amb la possibilitat d’ampliar l’horari de 8 a 9 del matí i de 1 a 3 del migdia. El preu de l’activitat és de 10 euros diaris per infant i les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.
Els interessats poden inscriure’s a partir d’aquest dimecres 8 de gener i fins el proper dimecres dia 15 de forma presencial a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (carrer Padró,74) i al NexeJove o fer-ho de forma telemàtica a través d’aquest enllaç https://forms.gle/ZztdxQw5QKmv3m6HA

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com