0 Shares 74 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa un curs gratuït per tal de donar eines als i les joves per a la recerca de feina

30 abril, 2021
74 Views
Text i foto: AjSFB

 

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat un curs gratuït per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones joves.

Aquesta formació, de 3 hores de durada, estarà impartida pel coach Carlos Bella i es realitzarà el dimecres 5 de maig de 5 de la tarda a 8 del vespre al Nexe Espai Jove.

Els participants aprendran a realitzar un currículum més eficient per tal de tenir més possibilitats de ser escollit per un lloc de treball, i també se’ls oferiran eines comunicatives per enfrontar-se a una entrevista de feina.

Les persones interessades a prendre-hi part han d’inscriure’s a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTGUDZPVf7k1QDk0OAt9BKIcuy101WlFdISUyRWN-moZGaGg/viewform?usp=send_form

Es donarà preferència d’inscripció als joves menors de 30 anys, en cas que quedin places disponibles també podran realitzar la formació persones d’altres franges d’edat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com