0 Shares 421 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa l’obra Els darrers dies de la Catalunya Republicana

29 d'octubre de 2020
421 Views

Per: Ajuntament.-

La funció es podrà veure aquest divendres a les 8 del vespre, una hora abans del que és habitual.

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages acollirà aquest divendres 30 d’octubre, a les 8 del vespre, l’obra Els darrers dies de la Catalunya Republicana, de la companyia Terra Teatre.

Aquesta obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar de l’any 1936. Multitud de temes connecten els anys trenta amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la mateixa identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: La pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.

Aquesta funció, que s’havia programat per les 9 del vespre s’ha avançat a les 8 de la tarda per tal d’ajustar l’horari a la nova normativa dictada pel PROCICAT.

Les entrades es poden adquirir per 5€ de forma anticipada preferentment per internet a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos?lang=es_ES i de forma presencial a l’Àrea de Cultura, la Biblioteca i el Nexe Espai Jove.

Recordem que l’aforament del Teatre Casal Cultural és del 50% i que se segueixen tots els protocols per a la prevenció de la Covid-19.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com