0 Shares 341 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix descomptes per menjar i per pernoctar al municipi

2 de juny de 2020
341 Views

Hi haurà vals de descompte que seran de 10€ per àpats en bars i restaurants i de 15€ per a dormir en hotels i habitatges turístics.

Durant els mesos de juliol i agost, totes les persones del municipi i de fora que vulguin realitzar un àpat o passar la nit a Sant Fruitós de Bages ho podran fer amb un descompte directe de 10€ en el cas del sector de la restauració, i de 15€ en el sector hoteler i d’habitatges turístics.

Aquests codis-vals de descompte es podran descarregar des de l’ APP mòbil municipal en forma de codis que s’hauran de presentar als establiments en el moment de realitzar el pagament. Automàticament els clients veuran descomptat aquest import en el seu tiquet de caixa. Cada persona podrà descarregar un màxim de 5 codis per a bars i restaurants i 5 més per a hotels i pisos turístics.

L’Ajuntament posarà a l’abast de la ciutadania un total de 10.000 codis de 10€ i 4.000 codis de 15€. Aquesta cinquena línia d’ajuts, dins del Pla de Reactivació Econòmica del municipi, suposarà una injecció directa de 160.000€ pel sector de la restauració i l’hoteleria a Sant Fruitós de Bages.

Aquesta cinquena línia d’ajuts s’explicarà en la propera sessió de la Comissió per a la reactivació social i econòmica del municipi que és prevista pel proper dijous 4 de juny. Posteriorment s’informarà de tots els detalls a la ciutadania i es posarà en marxa aquesta nova funcionalitat a l’ APP mòbil municipal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Responsabilitat en la politica municipal
40 views
40 views

Responsabilitat en la politica municipal

Agrupació PSC de Sant Fruitós de Bages - 26 de setembre de 2022
Frase de la setmana. Aldous Huxley
3467 views
3467 views

Frase de la setmana. Aldous Huxley

Redacció - 26 de setembre de 2022
Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!
48 views
48 views

Opinions de sobretaula: Pena i vergonya!

Joan Baraldés - 25 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com