0 Shares 213 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix als bars i restaurants del municipi un servei gratuït de repartiment de menjar a domicili

19 d'octubre de 2020
213 Views

Per: Ajuntament.-

El cost del servei és gratuït per restauradors i clients.

A partir d’aquest dimarts 20 d’octubre, tots els bars, restaurants i cafeteries de Sant Fruitós de Bages poden repartir els seus productes a domicili de forma totalment gratuïta a tot el municipi, tant al nucli com als barris perifèrics.

En aquest sentit, els establiments que disposin d’una comanda a domicili, poden fer-ho a través del servei de repartiment gratuït que ofereix l’Ajuntament. L’horari de funcionament d’aquest servei és des de la una del migdia i fins a les 4 de la tarda i de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit, cada dia de la setmana. El servei només es pot realitzar per repartiments de comandes per una compra mínima de 15 €.

El pagament de la comanda s’haurà de realitzar entre l’establiment i el client. El servei de repartiment no efectuarà cobraments.

Per tal d’oferir aquest servei, el consistori posa a disposició una flota de dos repartidors i dos vehicles. Aquest nou servei estarà en funcionament a partir d’aquest dimarts i durant les dues setmanes en què es preveu que els establiments no puguin obrir portes, tot i que es contempla la possibilitat d’allargar la iniciativa si s’amplien els dies de restricció.

Per a més informació, els establiments que vulguin contractar aquest servei, poden contactar amb l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament, a través del correu electrònic sfb.promocio.econom@santfruitos.cat on se’ls indicaran tots els detalls d’aquest nou servei.

En aquest mateix sentit, a causa de les restriccions de tancaments d’establiments de restauració, la línia d’ajuts al sector de la restauració, consistent en descomptes per menjar i pernoctar al municipi, i que estava previst que s’iniciés aquest dilluns, queda suspesa i els 140.000 € que hi havia destinats, s’implementaran en una nova línia d’ajuts.

Aquesta nova actuació anirà destinada a tots aquells establiments que hagin hagut de tancar portes aquests primers quinze dies, ja siguin bars i restaurants com altres serveis com poden ser els centres d’estètica.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com