0 Shares 138 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre un canal de Telegram per oferir una nova via d’informació per a la ciutadania

30 de gener de 2021
138 Views

Per: Ajuntament SFB.-

L’Ajuntament disposa d’una nova eina de comunicació amb els veïns i veïnes del municipi: el canal de Telegram @ajuntamentSantFruitos

Es tracta d’un nou canal informatiu que ofereix el consistori per tal que els santfruitosencs i santfruitosenques puguin estar al dia de totes les informacions relatives al municipi a través d’una aplicació de missatgeria instantània.

Les persones que es subscriguin a aquest canal podran rebre al seu dispositiu mòbil diferents informacions ja siguin avisos d’incidències, notes de premsa o convocatòries d’ajuts o de personal.

El canal ja és actiu i s’hi pot accedir a través del següent enllaç:  https://t.me/ajuntamentSantFruitos

Aquesta plataforma de missatgeria instantània s’afegeix als perfils d’Instagram, Facebook i Twitter de que ja disposa l’Ajuntament i que son seguits per gairebé 5.800 usuaris entre les tres xarxes. A banda, l’APP mòbil municipal ha superat aquest mes de gener les 1800 descàrregues i el vídeos del canal de Youtube superen les 15.000 visualitzacions.

Des del consistori s’ha optat per reforçar la comunicació amb aquesta eina ja que es tracta d’una aplicació de missatgeria instantània que permet transmetre missatges a un nombre il·limitat de subscriptors i es manté la privacitat pel què fa els números de telèfon dels seguidors del canal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1608 views
1608 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
32 views
32 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Fem salut. CAP Sant Fruitós de Bages. Psoriasi.
34 views
34 views

Fem salut. CAP Sant Fruitós de Bages. Psoriasi.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com