0 Shares 386 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre un canal de Telegram per oferir una nova via d’informació per a la ciutadania

30 de gener de 2021
386 Views

Per: Ajuntament SFB.-

L’Ajuntament disposa d’una nova eina de comunicació amb els veïns i veïnes del municipi: el canal de Telegram @ajuntamentSantFruitos

Es tracta d’un nou canal informatiu que ofereix el consistori per tal que els santfruitosencs i santfruitosenques puguin estar al dia de totes les informacions relatives al municipi a través d’una aplicació de missatgeria instantània.

Les persones que es subscriguin a aquest canal podran rebre al seu dispositiu mòbil diferents informacions ja siguin avisos d’incidències, notes de premsa o convocatòries d’ajuts o de personal.

El canal ja és actiu i s’hi pot accedir a través del següent enllaç:  https://t.me/ajuntamentSantFruitos

Aquesta plataforma de missatgeria instantània s’afegeix als perfils d’Instagram, Facebook i Twitter de que ja disposa l’Ajuntament i que son seguits per gairebé 5.800 usuaris entre les tres xarxes. A banda, l’APP mòbil municipal ha superat aquest mes de gener les 1800 descàrregues i el vídeos del canal de Youtube superen les 15.000 visualitzacions.

Des del consistori s’ha optat per reforçar la comunicació amb aquesta eina ja que es tracta d’una aplicació de missatgeria instantània que permet transmetre missatges a un nombre il·limitat de subscriptors i es manté la privacitat pel què fa els números de telèfon dels seguidors del canal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
156 views
156 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com