0 Shares 534 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages llança una campanya de promoció del comerç local per impulsar la seva reactivació econòmica

12 de juny de 2020
534 Views

Aquesta campanya serà l’eix vertebrador de les accions de comerç del 2020-2021.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha impulsat una campanya de promoció del comerç local per tal d’ajudar a reactivar econòmicament aquest sector del municipi que ha estat greument afectat pels mesos de tancament. Sota l’eslògan “Aprop teu” la iniciativa vol incentivar als veïns i veïnes i persones de fora del municipi a comprar al comerç local de Sant Fruitós de Bages.

La imatge gràfica promocional d’aquesta campanya es podrà veure en diferents punts i establiments del municipi i en els mitjans de comunicació locals i comarcals. Els protagonistes de la cartelleria son els mateixos comerciants qui, a través de la seva pròpia imatge, transmeten el missatge que són aprop teu i que t’estan esperant. En la imatge promocional de la campanya hi ha participat una gran representació del teixit comercial del poble.

Aquesta iniciativa serà l’eix vertebrador de les accions previstes des de l’Àrea de Promoció Econòmica pel 2020-2021 des d’on s’impulsaran diferents accions per tal de reactivar aquest sector. Actualment ja s’han realitzat 2 accions formatives pel sector de la restauració i properament es realitzarà una formació per millorar en l’ús de les xarxes socials pel teixit comercial.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
28 views
28 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
38 views
38 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
83 views
83 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com