0 Shares 599 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages inicia, de forma gradual, el retorn dels treballadors als seus llocs presencials

28 d'abril de 2020
599 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat aquest dilluns 27 d’abril, la primera fase de la reincorporació d’alguns treballadors de la plantilla municipal als seus llocs de treball de manera presencial. El primer sector a reincorporar-se ha estat el personal de la brigada municipal.

A partir d’aquest dimecres 29 d’abril s’incorporarà un segon grup de treballadors i la tercera fase de reincorporacions serà el proper dilluns 4 de maig.

Aquest retorn a l’activitat presencial es realitzarà amb totes les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat i la salut dels treballadors, d’acord amb el consens establert amb el comitè d’empresa i d’acord amb les instruccions del servei de prevenció laboral de l’Ajuntament.

Per tal realitzar aquest retorn s’ha tingut en compte el personal en situació de risc i també les possibilitats de conciliació de la vida personal de cada treballador ja sigui per la cura de menors com de persones dependents.

Recordem que des que es va dictar el decret d’estat d’alarma, els treballadors de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, el personal de serveis socials i la Policia Local, han continuat treballant de forma presencial i la resta de treballadors del consistori, ho han fet en format de teletreball.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record
64 views
64 views

Foto record

Jaume Grandia - 28 de setembre de 2022
Recordem la gent del poble
41 views
41 views

Recordem la gent del poble

Ignasi Sala Guitart - 28 de setembre de 2022
Mig, mitjà, medi?
53 views
53 views

Mig, mitjà, medi?

CNL Montserrat - 27 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com