0 Shares 781 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages inicia, de forma gradual, el retorn dels treballadors als seus llocs presencials

28 d'abril de 2020
781 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat aquest dilluns 27 d’abril, la primera fase de la reincorporació d’alguns treballadors de la plantilla municipal als seus llocs de treball de manera presencial. El primer sector a reincorporar-se ha estat el personal de la brigada municipal.

A partir d’aquest dimecres 29 d’abril s’incorporarà un segon grup de treballadors i la tercera fase de reincorporacions serà el proper dilluns 4 de maig.

Aquest retorn a l’activitat presencial es realitzarà amb totes les mesures necessàries per tal de garantir la seguretat i la salut dels treballadors, d’acord amb el consens establert amb el comitè d’empresa i d’acord amb les instruccions del servei de prevenció laboral de l’Ajuntament.

Per tal realitzar aquest retorn s’ha tingut en compte el personal en situació de risc i també les possibilitats de conciliació de la vida personal de cada treballador ja sigui per la cura de menors com de persones dependents.

Recordem que des que es va dictar el decret d’estat d’alarma, els treballadors de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, el personal de serveis socials i la Policia Local, han continuat treballant de forma presencial i la resta de treballadors del consistori, ho han fet en format de teletreball.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1227 views
1227 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com