0 Shares 698 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’associació Niu de Petjades firmen un conveni de col·laboració per la protecció i recollida d’animals

20 de desembre de 2018
698 Views

Amb aquest conveni es fa un nou pas de cara a la protecció dels animals abandonats del municipi, concretament els gats ferals i poder fer front als abandonaments per irresponsabilitat ciutadana dels gats domèstics.

En la firma del conveni hi ha participat l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés i Cèlia Sánchez com a representant de l’Associació Protectora d’Animals Niu de Petjades.

L’Ajuntament subvencionarà amb 1400 € a l’associació, alhora que es compromet a cedir un espai municipal a l’entitat per emmagatzemar aliment o altre material necessari per a la gestió de les colònies de gats, facilitant les acreditacions necessàries per alimentadors/es autoritzats/des de les colònies, així com també acorden seguir els protocols d’actuació establerts en casos d’animals ferits en a la via pública o la detecció de cadells nascuts a les colònies del municipi.

Per altre banda, Niu de Petjades serà l’encarregat d’identificar i actualitzar les ubicacions de les colònies de gats per tal de valorar el seu estat i manteniment, promovent sempre que es pugui, i d’acord amb el propi Ajuntament, la unificació d’aquestes colònies així com també en quines d’aquestes serà prioritari actuar.

Un dels objectius d’aquest control serà l’esterilització de gats d’acord amb el programa C.E.R. (captura, esterilització i retorn) seguint sempre el protocol establert d’acord amb la normativa actual de protecció dels animals.

Amb aquestes actuacions l’Ajuntament podrà comptar amb una relació de colònies de gats, realitzant-ne alhora un control, per tal d’afavorir l’entorn del municipi alhora que s’atenen els animals abandonats.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com