0 Shares 379 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’APAES porten la campanya “PIMEC Covid free” al municipi

17 de novembre de 2020
379 Views

Per: Ajuntament SFB.-

La campanya a Sant Fruitós de Bages es realitzarà el dijous 19 de novembre al polígon industrial Riu d’Or – Casa Nova

El pròxim dijous 19 de novembre, els treballadors dels polígons industrials de Sant Fruitós de Bages podran realitzar-se, de forma gratuïta, tests ràpids d’antígens per a detectar la Covid-19. Sant Fruitós de Bages és el primer municipi de la Catalunya Central on es realitza aquesta campanya.

Aquesta iniciativa, impulsada per la PIMEC i amb la col·laboració de Mutuacat i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages té per objectiu promoure el cribatge massiu, a través de la instal·lació d’unitats mòbils en polígons industrials , per tal de fer compatible la continuïtat de l’activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció i seguretat pels treballadors.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a banda de donar suport logístic a la campanya, col·labora econòmicament amb la compra de tests ràpids que posteriorment es regalaran a aquelles empreses que realitzin tests d’antígens als seus treballadors durant el dia de la campanya.

Les empreses interessades a realitzar testos pels seus treballadors, ho han de sol·licitar a través del següent formulari: https://www.pimec.org/ca/tests-rapids-dantigens-sant-fruitos-bages

La iniciativa “PIMEC Covid free”, supervisada pel doctor Oriol Mitjà, ja s’ha realitzat a Sant Quirze del Vallès i a les Franqueses del  Vallès i després de Sant Fruitós de Bages també farà parada a la zona industrial de Sant Feliu de Llobregat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
52 views
52 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com