0 Shares 229 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el celler Mond Obert del Mas de Sant Iscle impulsaran la línia de vins “Sal.la i Ricardis”

17 de juny de 2020
229 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el Celler Mond Obert, ubicat al Mas de Sant Iscle, s’han reunit per iniciar una col·laboració conjunta per a la promoció del municipi.

La primera de les propostes és l’elaboració d’una línia seriada de vins blancs i negres del Celler amb la imatge de l’etiqueta de Sal.la i Ricardis, editada per l’Ajuntament, i que s’utilitzarà en les activitat gastronòmiques com la Festa de l’Arròs o la Fira Alicia’t.

Els noms seran el Sal.la, pel vi negre i Ricardis, pel blanc, i pertanyeran a la DO Pla de Bages i seran comercialitzats pel Celler. Inicialment es parla de produir entre 500 i 750 ampolles entre els dos vins que portaran el nom dels nobles fundadors del Monestir de Sant Benet de Bages.

Aquests vins en un futur es podran adquirir al mateix Celler, al Museu Municipal de Sant Fruitós de Bages i seran presents també en els diferents esdeveniments i fires que organitza l’Ajuntament o en els estands promocionals d’altres fires on hi participa el consistori.

Aquesta iniciativa s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Celler Mond Obert i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com