0 Shares 374 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha realitzat treballs de pintura en els semàfors de la carretera de Vic.

27 d'agost de 2020
374 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Han finalitzat els treballs de pintura de les columnes i bàculs dels semàfors per a vehicles i vianants al llarg de tota la carretera de Vic del nucli urbà.

Els treballs han consistit en el raspatllat i la neteja de la zones oxidades, i en l’aplicació de pintura anticorrosiva a les bases i al llarg de totes les columnes i bàculs per evitar la corrosió derivada pels orins dels gossos, alhora que s’han restaurat els suports que es trobaven en mal estat de conservació.

Està previst que al llarg de la propera setmana també s’executin treballs de pintura dels semàfors de Torroella de Baix i Pineda de Bages els quals es trobin en mal estat de conservació. D’aquesta manera, s’haurà actuat a la totalitat de semàfors del municipi, actuant en el manteniment de les petites coses per tal d’anar fent gran el poble.

Aquests treballs són realitzats per l’empresa adjudicatària del contracte de servei pel manteniment integral de l’enllumenat públic i semàfors, Soler Global Service, SL, i formen part d’un global d’actuacions de manteniment preventiu.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com