0 Shares 153 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha realitzat treballs de pintura en els semàfors de la carretera de Vic.

27 d'agost de 2020
153 Views

Per: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Han finalitzat els treballs de pintura de les columnes i bàculs dels semàfors per a vehicles i vianants al llarg de tota la carretera de Vic del nucli urbà.

Els treballs han consistit en el raspatllat i la neteja de la zones oxidades, i en l’aplicació de pintura anticorrosiva a les bases i al llarg de totes les columnes i bàculs per evitar la corrosió derivada pels orins dels gossos, alhora que s’han restaurat els suports que es trobaven en mal estat de conservació.

Està previst que al llarg de la propera setmana també s’executin treballs de pintura dels semàfors de Torroella de Baix i Pineda de Bages els quals es trobin en mal estat de conservació. D’aquesta manera, s’haurà actuat a la totalitat de semàfors del municipi, actuant en el manteniment de les petites coses per tal d’anar fent gran el poble.

Aquests treballs són realitzats per l’empresa adjudicatària del contracte de servei pel manteniment integral de l’enllumenat públic i semàfors, Soler Global Service, SL, i formen part d’un global d’actuacions de manteniment preventiu.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com