0 Shares 438 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es reuneix virtualment amb el sector empresarial del municipi per treballar conjuntament per a la seva reactivació

8 de maig de 2020
438 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Associació de Parcs Empresarials del municipi (APAES) s’han reunit virtualment aquest dimarts per compartir inquietuds i propostes davant la crisi actual.

Durant la trobada l’Ajuntament ha exposat les mesures que ja s’han posat en marxa, com el Pla de Reactivació Econòmica del municipi i l’ajornament d’impostos municipals. En aquesta mateixa línia també s’han explicat la resta de noves mesures en què s’està treballant.

Pet la seva banda l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages, també ha tingut l’ocasió de fer propostes i d’explicar la situació actual de les empreses que en formen part i dels seus diferents sectors econòmics.

En aquesta trobada, on hi ha pres part l’alcalde del municipi Joan Carles Batanés i la regidora de promoció econòmica Carme Cruz, s’ha acordat seguir intercanviant propostes i mantenir una comunicació fluida per tal de col·laborar en la recuperació econòmica del municipi.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
44 views
44 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
57 views
57 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com