0 Shares 544 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es reuneix virtualment amb el sector empresarial del municipi per treballar conjuntament per a la seva reactivació

8 de maig de 2020
544 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Associació de Parcs Empresarials del municipi (APAES) s’han reunit virtualment aquest dimarts per compartir inquietuds i propostes davant la crisi actual.

Durant la trobada l’Ajuntament ha exposat les mesures que ja s’han posat en marxa, com el Pla de Reactivació Econòmica del municipi i l’ajornament d’impostos municipals. En aquesta mateixa línia també s’han explicat la resta de noves mesures en què s’està treballant.

Pet la seva banda l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages, també ha tingut l’ocasió de fer propostes i d’explicar la situació actual de les empreses que en formen part i dels seus diferents sectors econòmics.

En aquesta trobada, on hi ha pres part l’alcalde del municipi Joan Carles Batanés i la regidora de promoció econòmica Carme Cruz, s’ha acordat seguir intercanviant propostes i mantenir una comunicació fluida per tal de col·laborar en la recuperació econòmica del municipi.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
102 views
102 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7781 views
7781 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
80 views
80 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com