0 Shares 695 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages elabora un paquet turístic per viure la Festa de l’Arròs des de dins

18 de febrer de 2020
695 Views

La Festa de l’Arròs 2020, que es celebrarà el proper diumenge 23 de febrer, es podrà viure des de totes les seves vessants amb la compra d’un paquet turístic que ha elaborat l’Ajuntament per tal que les persones vingudes de fora del municipi puguin conèixer tots els detalls de la Festa i descobrir l’oferta turística que disposa Sant Fruitós de Bages.
En concret s’han elaborat dos paquets turístics, un pel diumenge 23 de febrer i un altre pel cap de setmana, arribant el dissabte 22, fent nit a Sant Fruitós de Bages, i vivint la Festa de l’Arròs el dia 23.
Ambdós paquets inclouen gaudir de l’esmorzar de botifarra a la brasa, visitar les pintures rupestres, entrar a l’espai on es cuina l’arròs, fer un vermut al trenet turístic i dinar un plat d’arròs al Bosquet. L’opció de dos dies inclou, a banda, participar en la jornada del +Kvi del dissabte a la nit i allotjar-se a l’hotel del monestir de Sant Benet de Bages.
Els preus d’aquest paquet d’experiències són de 25€ per a dues persones un dia al municipi i de 150€, per dues persones, l’opció de cap de setmana.
Els paquets es poden comprar presencialment a l’Ajuntament, enviant un correu electrònic a sfb.promocio.econom@santfruitos.cat o a través d’internet a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com