0 Shares 332 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages donarà microcrèdits de fins a 2.000 € a empreses, autònoms, professionals i establiments locals i els abonarà fins a 600 € la compra de material per a la prevenció i tasques de desinfecció

16 de maig de 2020
332 Views

Aquestes línies d’ajuts van destinades a empreses de menys de 10 treballadors amb una facturació anual inferior als 2 milions d’Euros, com comprèn també autònoms, professionals i comerços.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat les bases de les línies d’ajut 2 i 4 del Pla de Reactivació Econòmica del municipi per tal que les empreses puguin front als efectes generats per la Covid-19.

La primera línia d’ajuts disponible (Línia 2) consisteix en ajuts reintegrables per un import de fins a 2.000 €. Aquest import s’haurà de retornar, sense interessos, entre els mesos de febrer i juliol del 2021.

Aquesta línia d’ajuts està dotada amb 200.000€ i permetrà dotar de liquiditat a les empreses, autònoms, professionals i comerços del municipi.

El període per tal de sol·licitar aquesta línia d’ajuts és del 18 al 31 de maig.

La segona línia d’ajuts pel sector empresarial i comercial (Línia 4), consisteix en l’abonament de fins a 600€ als establiments locals per a la compra de béns o serveis de protecció, neteja i desinfecció sanitària contra la Covid-19.

Aquesta subvenció, on es destinen 100.000€, permetrà que els establiments del municipi puguin reobrir portes amb totes les mesures de prevenció i higiene necessàries sense que els suposi una despesa extra.

La línia d’ajuts inclou la compra i instal·lació d’elements de protecció com mampares i pantalles protectores, l’adquisició d’EPIs o productes per a la desinfecció i també la contractació de serveis de desinfecció o altres despeses que s’emprin per a la protecció de la salut front aquesta malaltia.

El període per tal de sol·licitar aquesta línia d’ajuts és del 18 de maig al 30 de juny de 2020.

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica o presencialment mitjançant cita prèvia a l’Ajuntament. Tota la documentació necessària i les bases de les línies d’ajuts es poden trobar a la web municipal www.santfruitos.cat

A banda l’Ajuntament ha posa’t en funcionament el telèfon 93 878 97 02 per a consultes relacionades amb les diferents línies d’ajuts.

Podeu trobar les bases a:

Línies d’ajuts

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1074 views
1074 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Homenatge a Lluís Companys
27 views
27 views

Homenatge a Lluís Companys

Redacció - 24 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com