0 Shares 426 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages crea una web per a consultar tots els establiments oberts al municipi

12 d'abril de 2020
426 Views

Aquest dijous ha entrat en funcionament una nova web per tal que la ciutadania pugui consultar en un sol clic tots els establiments que estan oberts al municipi.

Aquesta plataforma facilita als usuaris el tipus d’establiment, l’horari d’obertura, la seva ubicació mitjançant GPS i altres detalls com el telèfon o la pàgina web de l’establiment.

Com a complement afegit l’aplicatiu permet filtrar els establiments diferenciant aquells que realitzen repartiment a domicili.

Des del consistori s’han introduït aquells comerços dels quals es té constància que es troben oberts. En aquest sentit hi ha disponible un formulari on els establiments que no constin al llistat poden introduir les seves dades per tal de registar-se o afegir o modificar dades del seu establiment. Un cop validada la informació apareixerà disponible a la web.

Aquesta nova eina està disponible a través de la portada de la web municipal i de la APP mòbil del consistori a través de la icona COMERÇ OBERT. Per tal que funcioni a l’aplicació mòbil cal actualitzar l’aplicació de l’Ajuntament o en alguns casos descarregar-la de nou.

Amb aquesta nova eina l’Ajuntament vol facilitar als ciutadans el fet de saber on pot trobar els productes que necessita i facilitar-los la sortida de casa i alhora donar visibilitat al comerç local que és obert.

http://comercobert.santfruitos.cat/

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com