0 Shares 279 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aprova una nova subvenció per cedir estufes als establiments de restauració amb terrassa del municipi

30 de desembre de 2020
279 Views

Per: Ajuntament 

El passat dimarts 29 de desembre, el Govern Local va aprovar una nova subvenció per cedir una estufa exterior a cada establiment amb terrassa que ho sol·liciti.

Les noves restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya han limitat al 30% els aforaments de l’interior dels locals de restauració, la qual cosa impedeix a la pràctica gran part de l’activitat econòmica d’aquests establiments. A través d’aquesta iniciativa doncs, es vol fomentar l’ús i l’aprofitament de les terrasses, com a fórmula per fomentar l’activitat econòmica dels establiments, i així garantir el seu manteniment.

Els establiments interessats poden sol·licitar-ho fins al 6 de gener, presentant l’annex de sol·licitud i un plànol de la terrassa amb la ubicació que tindrà l’estufa.

Els beneficiaris podran disposar de l’estufa fins a l’1 d’abril, data que es pot allargar en cas que la climatologia ho requereixi.

Les bases completes es poden trobar a la seu electrònica municipal, i les preguntes es poden realitzar a l’Oficina de Recuperació Econòmica a través del 93.878.97.02 o a través de sfb.reconomica@santfruitos.cat.

Aquesta nova ajuda complementa les diverses que ha aprovat l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages per pal·liar els devastadors efectes econòmics de la pandèmia i fomentar una economia local dinàmica i forta.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com